Trīs darbi Latvijai

        Ikkatram Latvijas iedzīvotājam un patriotam ir iespējams piedalīties kopīgā Latvijas dzimšanas dienas svinēšanā un 18.novembra tradīciju veidošanā - Pasaki 3 labas lietas

 

          2010.gada 11.novembrī                                                                                                                               

3 darbi Latvijai       

 

 

                                                   Aicinājums

Domubiedru grupa “3 darbi Latvijai” aicina turpināt pagājušajā gadā sākto 18.novembra svētku tradīciju – visiem, kam Latvija sirdī ir mīļa, pulksten 21:00 pēc Latvijas laika kopīgi dziedāt Latvijas himnu „Dievs, svētī Latviju!” Vienosimies kopīgā lūgšanā, paudīsim savu gara spēku un būsim lepni par brīvu un neatkarīgu Latviju.

Paldies visiem un ikvienam, kas pagājušajā gadā atsaucās “3 darbi Latvijai” aicinājumam stiprināt un veidot Latvijas dzimšanas dienas svinību tradīcijas. Mēs arī šogad aicinām mūsu valsts 92.dzimšanas dienu svinēt ar trīs sirds dāvanām – dziesmu, gaismu un laba vēlējuma vārdiem.

 

*            Vārdi

Svētkos vēlēsim labus vārdus Latvijai. Rakstīsim savus vēlējumus interneta vietnē 3darbi.lv. Ierakstītie vārdi veidos Lielvārdes jostas rakstu – mūsu seno zīmju spēku. Mēs sakoposim savu gaišo enerģiju un spēks, kas būs ieausts mūsu vēlējumos, veidos Latvijas nākotni.

*            Gaisma

Svētkos vairosim gaismu iededzot uguni – svecīti logos, ugunskuru pagalmā, kalna galā. Sveiksim Latviju ar gaismu!

*            Dziesma

Svētkos dziedāsim “Dievs, svētī Latviju”. Visi kopā, vienlaicīgi, lai vai kurā pasaules malā mēs katrs atrastos. Tā mēs stiprināsim kopības sajūtu un lepnumu par to, kas esam un kas mums ir dots – sava valsts un brīvība.

Šogad aicinām īpaši domāt par 18.novembra svētku ēdienu. Varbūt jūsu mājās vai novadā jau ir kādas tradīcijas, bet varbūt šogad tās tikai aizsāksies. Mēs, „3 darbi Latvijai” domubiedru grupa, šogad pulcēsimies pie kopīga Lielzupas katla. Tā būs lieliskākā no zupām, jo tai klāt būs Latvijas mīlestības sāls.

 

Mēs, “3 darbi Latvijai” iniciatori, pārstāvam dažādas profesijas, mums ir dažādi skati uz dzīvi, atšķirīgas politiskās simpātijas, mūs nevar atrast vienas reliģiskās grupas ietvaros. Tomēr mūsu dažādību vieno Latvijas mīlestība, patriotisms un vēlēšanās nesavtīgi darīt Latvijai labus darbus un teikt gaišus vārdus. Mēs ticam savai zemei!

 

Aija Melle, Andis Linde, Andris Čeksters, Andris Dieviņš, Antra Purviņa, Armands Strazds,

Evija Vaščenko, Ināra Kehre, Inese Vanaga, Kristīna Pelša, Kristīne Ļeontjeva, Marta Dieviņa, Mārtiņš Martinsons, Modris Tenisons, Normunds Baķis, Pēteris Apinis, Valda Auziņa, Valdis Točs, Žaneta Jaunzeme-Grende.

 

Kontakti informācijai: Kristīne Ļeontjeva +371 29346386, trisdarbi@gmail.com

www.3darbi.lv