Tikšanās ar grāmatas "Krista" autori, salaspilieti Ievu Brici

17. aprīlī plkst. 15:30 bibliotēkā „Avotiņš” notika tikšanās ar apgāda Zvaigzne ABC konkursa „Zvaigznes grāmata. Latviešu oriģinālliteratūrā bērniem un jauniešiem” laureāti, salaspilieti Ievu Brici.

 
Uz tikšanos tika aicināti gan esošie, gan bijušie jauno lasītāju kluba Salaspils SuperPūce dalībnieki un Bērnu žūrijas eksperti. Satikšanās bija ļoti emocionāla un aizkustinoša tieši bijušajiem dalībniekiem, jo viņi jau ir studējoši, aizņemti jaunieši, tāpēc nesanāk satikties un iegriezties bibliotēkā tik bieži, kā kādreiz . Tajā pašā laikā interesanti bija arī jaunākajiem kluba dalībniekiem - redzēt, kādi panākumi un sasniegumi, ar kuriem var lepoties, ir lielajiem.
Ieva ir ļoti atsaucīga, sirsnīga un jauka jauniete.Pālaik viņa studē vides inženierzinātni Jelgavas Lauksaimniecības universitātē.
Sākumā mazliet pakavējāmies atmiņās, kad Ieva vēl bija Salaspils SuperPūce kluba dalībniece un Bērnu žūrijas eksperte.
Ievai rakstīšana ir vaļasprieks un sirdslieta. Viņai ir nepieciešamība rakstīt. Šo grāmatu jau uzrakstījusi vidusskolas laikā. Tikai manuskripts nogūlies plauktā, līdz draudzene uzgājusi un ieteikusi pieteikties apgāda Zvaigzne ABC konkursā „Zvaigznes grāmata. Latviešu oriģinālliteratūrā bērniem un jauniešiem”. 
 Ievai tas nav vienīgais uzrakstītais darbs. Gaidīsim, kad tiks izdoti nākošie Ievas literārie darbi.
Draudzība. Mīlestība. Laime. Nodevība. Naids. Piedošana.
 „Krista” - Ievai Bricei ir pirmā sarakstītā grāmata, taču neviens nepaliks vienaldzīgs to lasot, tā paņem savā varā un tur tik cieši, kamēr neesi izlasījis līdz galam. Emocijas ir tik spēcīgas, ka sakāp acīs asaras...
„...Krista domā par Edgaru. Par viņa lielo mīlestību. Visbeidzot Krista domā par māsu, kura nozaga viņas dzīvi. ...”