Konkurss Labākais Bērnu žūrijas AĢENTS

        Salaspils novada bibliotēkas bērnu un jauniešu filiālbibliotēka „Avotiņš” informē:

              Latvijas Nacionālā bibliotēka lasīšanas veicināšanas programmas BĒRNU ŽŪRIJA dalībniekiem organizē konkursu – LABĀKAIS BĒRNU ŽŪRIJAS AĢENTS!

 Noteikumi:

          Konkursā uzaicinām piedalīties ikvienu Bērnu žūrijas ekspertu no Latvijas vai citām zemēm, kur darbojas mūsu lasīšanas veicināšanas programma - no Austrālijas, ASV, Dānijas, Īrijas, Krievijas, Lielbritānijas, Nīderlandes un Somijas.

            Lasīt ir stilīgi, kādēļ gan to nedarīt, iesaistot savus draugus un skolas biedrus aizraujošā lasīšanas maratonā BĒRNU ŽŪRIJA! Tas nav vienkāršs uzdevums, jo daudziem Taviem draugiem ir dažādi vaļasprieki un lasīšanai vienkārši neatliek laika. Taču, ja Tu būsi izdomas bagāts, pratīsi ieteikt un pārliecināt, mēs iegūsim vēl vienu labu sarunu biedru – vēl vienu LASĪTĀJU!

 Dalībai konkursā jāsagatavo:

1.Viena A4 formāta lapa ar aprakstu un fotogrāfiju, kur redzams Tavs draugs vai draudzene un tu pats bibliotēkā, skolā, vietā, kur jums vislabāk patīk lasīt un sarunāties par grāmatām.

2.Tev jāuzraksta, kāpēc Tavs draugs līdz šim vēl nebija iesaistījies Bērnu žūrijā?

3. Kuras ir tās grāmatas, par ko jūs abi esat runājuši, ko viens otram esat ieteikuši izlasīt?

4. Kopā ar draugu izdomājiet asprātīgu reklāmu Bērnu žūrijai. Materiāli jāiesūta vai jāatnes līdz š.g. 20.decembrim uz Salaspils novada bibliotēkas bērnu un jauniešu filiālbibliotēku „Avotiņš”, adrese: Skolas ielā 2, Salaspils, LV-2169, tālrunis informācijai 67940355.

Neaizmirstiet pievienot savu adresi un telefonu!

                Konkursa labākie darbi tiks apbalvoti. Konkursa uzvarētājiem - Bērnu žūrijas aģentiem no Latvijas un tuvākajām ārvalstīm būs iespēja piedalīties Lielajos lasīšanas svētkos Rīgā 2009.gada 28.februārī, lai kopā ar rakstniekiem, māksliniekiem, tulkotājiem un grāmatu izdevējiem saņemtu speciālbalvas. Bibliotēkām, kas savā paspārnē būs veicinājušas Bērnu žūrijas aģentu darbošanos, dāvinās vērtīgas grāmatas!