Eiropas dienas atskaņas

Vienotas dažādībā ar moto Brīvība saules pielietajā otrdienā, 9. maijā Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzā izskanēja Eiropas dienas svinības.

Salaspils novada iedzīvotāji un pilsētas viesi baudīja svētku koncertu kopīgi dziedot, diskutējot un radoši izpaužoties.
Veltot gaišas domas savai tautai, Latvijai un Eiropai, katram bija iespēja ierakstīt brīvības grāmatā savas pārdomas “Ko man nozīmē brīvība?”.
Paldies Eiropas dienas viesiem - Reinim Pozņakam un Veiko Spolītim, Salaspils novada domes priekšsēdētājam Raivim Anspakam.
Īpaša pateicība Salaspils 1. vidusskolas kolektīviem skolotāju Aijas Pizānes un Gitas Kalniņas vadībā, skolotājai Inetai Nekrašai , Mārtiņa Pēdāja vadītajiem deju kolektīviem, Salaspils Mūzikas un mākslas skolas skolotājām  un jaunajiem māksliniekiem, Salaspils bibliotēkas kolektīvam, Salaspils pamatskolas bērnu ansamblim Ingas Treibahas vadībā, kā arī idejas par kopīgu Eiropas dienas svinēšanu iniciatorei skolotājai Dainai Tauriņai. Par pasākuma labskanību paldies Kasparam Ruciņam.
 
Foto: Laura Siliņa