5. decembrī plkst. 18.00 tikšanās ar rakstnieku Andri Zeibotu

Rakstnieks. Personība. Lasītājs.

VKKF atbalstītā projekta "Rakstnieks. Personība. Lasītājs" ietvaros, Salaspils novada bibliotēka 5. decembrī plkst. 18.00 aicina uz tikšanos ar rakstnieku Andri Zeibotu.

 

Latviešu prozas un literatūrzinātnes mijiedarbes projektā “Es esmu…” apgādā “Dienas Grāmata” izdotais Andra Zeibota romāns stāsta par vienu no populārākajiem latviešu dzejniekiem - Jāni Ziemeļnieku. Jānis Ziemeļnieks ir īpašs ar savu mīlas liriķa slavu, mazāk pazīstams kā publicists un kritiķis, rakstījis pat prozu. Šīs slavas otra puse ir narkomāna tēls –  dzejnieks bija iepinies opija valgos. Ziemeļnieks Zeibota skatījumā ir traģiska figūra, hiperjūtīga personība, kurš nespēj tikt galā ar ikdienu nevis narkotiku sniegtā aptruluma, bet tieši otrādi, sava pārliekā jūtīguma pēc.

 

Andris Zeibots ir prozaiķis, dzejnieks, dramaturgs un esejists. Publicējis dzeju, lugas, stāstus un romānus. Darbojies amatieru teātra režijā un vadījis vairākus amatieru teātrus. Kopā ar Andri Freidenfeldu veidojis un producējis "Radio SWH" rīta programmu "BB brokastis". Jaunākais darbs – romāns “Pneuma”.

Aicināti visi interesenti.