Salaspils novada bibliotēkas papildina krājumu ar augstvērtīgu literatūru

 
Salaspils novada bibliotēka vasarā piedalījās LBB un LNB izsludinātajā kultūras projektā „Augstvērtīga tulkotā un oriģinālliteratūra bibliotēkās”. Pēc projekta rezultātu izsludināšanas, Salaspils novada bibliotēka bija starp tām 55 Latvijas bibliotēkām, kuras projekts tika atbalstīts.
 Projekta mērķis ir sekmēt latviešu oriģinālliteratūras un augstvērtīgas tulkotās literatūras pieejamību Latvijas publiskajās bibliotēkās. Bibliotēka ir ieguvusi izcilu grāmatu kolekciju, kura sastāv no 57 izdevumiem vairāk kā 400 eiro vērtībā. Ņemot vērā bibliotēku lietotāju intereses un pieprasījumu, daļa kolekcijas – 20 izdevumi pieejami Dienvidu filiālbibliotēkā, 20 - Saulkalnes filiālbibliotēkā.
 Īstenojot šo kultūras projektu, vēlamies pievērst lasītāja uzmanību uz literatūrasprocesiem Latvijā un pasaulē, kā arī rakstnieku un mākslinieku personībām. Iegūtā kolekcija būtiski palielina pieejamo grāmatu skaitu un nodrošina lietotājiem plašākas izvēles iespējas.
 Salaspils novada bibliotēka tās filiālbibliotēkas aicina savus esošos un potenciālos lasītājus iepazīties ar tulkotās un oriģinālliteratūras kolekciju, izvēlēties savām vajadzībām un vēlmēm atbilstošu lasāmvielu!
 
 
 
 
 
Sagatavoja
Evita Gleizde
Salaspils novada bibliotēka